Programma
Els jam

Super-Sonic Jam x Skatecafe

Super-Sonic Jam x Skatecafe

Thursday 7 March 2024

Thursday 7 March 2024

In Skatecafe

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 20:00

Onder de noemer Super-Sonic Jazz x Skatecafe vindt op donderdag 7 maart in Skatecafe een jamsessie plaats. Een strakke begeleidingsband staat hierbij centraal, deze keer onder leiding van ELS di Incredible, omringd door bezoekers. Tijdens een geïmproviseerde set worden tientallen gastmuzikanten en gastvocalisten uitgenodigd om mee te spelen. Ook bezoekers en amateurmuzikanten zijn welkom om aan te sluiten.

Buitengewone drummer en jam-master Emmanuel Afriye, beter bekend als ELS, is een enorm getalenteerde artiest die in de bands speelt van onder meer Frenna en Jonna Fraser. Tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2023 organiseerden The New Originals en Super-Sonic Jazz voor het tweede jaar op rij een jamsessie met ELS in de Grote Zaal van Paradiso. Tijdens deze jamsessie nam ELS de leiding en hoorde je hem van alles spelen van trap tot amapiano. Alles wat de Amsterdammer met zijn medemuzikanten aanraakt wordt al snel groovy, en hij brengt met zijn talent en energie de kunst van jamsessies weer terug tot leven.

Van 18:00 tot 20:00 kun je pizza eten in Dick & Dick, hiervoor moet je een reservering maken. Dick & Dick is onderdeel van Skatecafe en bevindt zich achter Skatecafe aan het plein.

Line-up

Externe locatie

  • Els Di Incredible

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Jam1
Jam4
Jam5

Route naar Skatecafe

Het Skatecafe vind je in Amsterdam Noord, dichtbij de Oedipus Brouwerij op Gedempt Hamerkanaal 42. Vanaf Amsterdam Centraal kun je het beste de IJplein pont nemen. Vanaf daar is het 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. 

Paradiso Programme

Programma