Programma
Paradiso

Super-Sonic Jazz - live: BCUC

Super-Sonic Jazz - live: BCUC

woensdag 17 mei 2017

woensdag 17 mei 2017

Bantu Continua Uhuru Consciousness (BCUC) is niet zomaar een funky jazzband van de straten in het Zuid-Afrikaanse Soweto. De band maakt op eigenzinnige wijze energieke en gepassioneerde muziek en stoot tegelijkertijd allerlei vooroordelen over Afrika omver. Ze verwoorden de vrijheid en de kritische blik van van de hippe ondernemers uit Soweto. Muziek is BCUC’s wapen in de strijd voor vrijheid (uhuru) die voor de gewone mens (Bantu) in Zuid-Afrika nog lang niet gestreden is.

Super-Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Denk aan nieuwe mengvormen, nieuwe experimenten en nieuwe helden als onder meer Kamasi Washington, Hiatus Kaiyote en artiesten uit de Brainfeeder-stal van Flying Lotus. Blijf op de hoogte via Facebook, volg de Spotify playlist en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2017: paradi.so/TttTPas2017. Er zijn max. 50 plekken beschikbaar, reserveren is verplicht via deze link (entree alleen in combinatie met Ticket to the Tropics-pas 2017!). Meer informatie over de pas: www.tickettothetropics.nl/pas.Paradiso Programme

Programma