Programma
Nu Genea persfoto cropped

Super-Sonic Jazz Festival 2022 · Friday

Super-Sonic Jazz Festival 2022 · Friday

vrijdag 18 november 2022

vrijdag 18 november 2022

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Dit evenement maakt onderdeel uit van Super-Sonic Jazz Festival 2022. Tickets voor de vrijdag van het Super-Sonic Jazz Festival en het concert van Nu Genea (full band) geven toegang tot dit evenement. 

Deuren open: 18:30 uur

Bovenzaal (Oedipus Jazz Café)
19:00 Camilla George
20:30 Daniel Casimir
22:00 Wayne Snow

Grote Zaal
19:45 Latanya Alberto
21:15 Bnnyhunna
23:30 Nu Genea (full band)
00:15 Tienson + Edgar Ramiro (dj set)
01:00 Gallowstreet
02:00 Tienson + Edgar Ramiro (dj set)

Kelder
00:00 The New Originals (TNO) presents: The Jazz Club - Jam Session

Ticketinformatie i.v.m. tijdswijzigingen
Vanwege het afzeggen van Roy Ayers is het concert Nu Genea (full band) verplaatst naar een eerder op de avond. Heb je vóór vrijdag 4 november een ticket gekocht voor het nachtprogramma (wat eigenlijk zou plaatsvinden met Nu Genea)? Met dit ticket krijg je i.v.m. de tijdswijzigingen vanaf 21:00 uur toegang tot Paradiso. Alle kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. Let wel op: dit geldt niet voor bezoekers die na vrijdag 4 november een ticket hebben gekocht voor het nachtprogramma (met Gallowstreet). 

Super-Sonic Jazz presenteert vernieuwende artiesten die bewegen op het snijvlak van jazz. Op het festival zijn zowel nationale als internationale artiesten te bewonderen die invloeden van traditionele jazz combineren met soul, hiphop, elektronische, klassieke en niet westerse muziek. Super-Sonic Jazz Festival 2022 vindt plaats van woensdag 16 en zondag 20 november 2022 in Paradiso, de Vondelkerk en de Duif in Amsterdam.

Super-Sonic Jazz Festival 2022 · Friday
Nu Genea (full band), Gallowstreet, Bnnyhunna, Latanya Alberto, Camilla George, Daniel Casimir, Wayne Snow, Tienson (dj-set), Edgar Ramiro (dj-set).

Helaas hebben Roy Ayers, Jamael Dean, mndsgn & The Rare Pleasures en Likwid Continual Space Motion (live) hun show op Super-Sonic Jazz Festival 2022 Friday geannuleerd.

Line-up

Grote Zaal

  • Latanya Alberto
  • Bnnyhunna
  • Nu Genea
  • Gallowstreet
  • Tienson
  • Edgar Ramiro

Bovenzaal

  • Camilla George
  • Daniel Casimir
  • WAYNE SNOW

Kelder

  • THE NEW ORIGINALS (TNO) presents: The Jazz Club
Daniel Casimir - Live

Daniel Casimir

Live

Nu Genea - Live op Dekmantel Festival 2019

Nu Genea

Live op Dekmantel Festival 2019

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma