Programma
Super DB 1

Super db

Super db

dinsdag 28 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste concert van 6 december 2021 en 4 maart 2022. Tickets gekocht voor de deze data zijn geldig voor het concert op 28 juni. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het Londense Super db maakt een onderscheidende en vaak dansbare mix van pop, disco, funk, rock en jazz, naar eigen zeggen geïnspireerd door bands als Earth Wind and Fire, The Police en Daft Punk. Met de release van hun debuutalbum ‘Death by Disco’ in 2016 spraken ze direct een hele groep liefhebbers van het klassieke geluid van de late jaren 70 en vroege jaren 80 aan, waardoor ze al snel een trouwe fanbasis opbouwden. Na het opnemen van de tweede plaat ‘Ecoute Ca’, werd in mei 2021 het verschrikkelijke nieuws over het plotselinge overlijden van bandlid en mede-oprichter Matt Dibble bekend. Zijn bandleden besloten om het album alsnog uit te brengen en te promoten door op tournee te gaan, volledig ter ere van Matt. De plaat vertegenwoordigt dan ook alles wat de band als viertal het liefst creëerde en de release ervan is daarom urgenter dan ooit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Super db

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma