Programma
SUNN O web

SUNN O))) + Nadja

SUNN O))) + Nadja

maandag 4 september 2023

maandag 4 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. De inhoud hiervan vind je onderaan deze pagina.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Legendarische droneformatie SUNN O))) keert terug in zijn oorspronkelijke vorm: op 4 september trappen oprichter-gitaristen Stephen O'Malley en Greg Anderson hun Europese tour als Shoshin (初心) Duo af in Paradiso. Omgeven door gewaden, mist en buizenversterkers weet de band al 25 jaar de muzikale status quo uit te dagen en synthese te smeden van metal, drone, noise en minimalistisch maximalisme. Wees getuige van een intense, fysieke live-ervaring waarbij oeroude riffs, distortion en immense geluidsstructuren je binnenste laten imploderen.

Support: Nadja
De muziek van Nadja wordt omschreven als ambient doom, dreamsludge of metalgaze. Het duo, dat bestaat uit Aidan Baker en Leah Buckareff, combineert de atmosferische texturen van shoegaze en ambient met de zwaarte en het volume van metal, noise en industrial. De band gaat sinds 2005 mee en deelde al het podium met artiesten als Earth, OM, Tim Hecker, Khanate, Neurosis en Godflesh.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • SUNN O)))
  • Nadja
SUNN O)))

SUNN O))) Shoshin (初心) Duo

Hollywood Forever Cemetery full set

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Luister naar Nadja

VIP experience tickets

Voor dit concert zijn ook VIP experience tickets te koop voor €80. De inhoud hiervan bestaat uit:

  • General admission ticket
  • Soundcheck viewing experience
  • First in line for the merch after soundcheck

Let op: er is maar een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar en Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering ervan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma