Programma
Verhey

Sunday Sounds

Sunday Sounds

Sunday 22 July 2018

Sunday 22 July 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 14:00, Voorprogramma: 13:00, Hoofdprogramma: 15:00

Sunday Sounds: iedere zondag in juli en augustus gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Jan Verwey, uniek jazzmuzikant, is een meester op de chromatische mondharmonica. Geniet van een greep in de schatkist van het ‘All American Songbook’. En Femke Smit, lichtvoetig en toch enorm swingend presenteert klassiekers uit de Samba en Bossa Nova. Beiden worden zij subtiel begleid door Daniel de Moraes en Felix Hildenbrand. 

Met de grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk. In samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT.

Bekijk evenement op Facebook
Billy place

One for Mr T (Toots Thielemans Tribute)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma