Programma
Sunday Sounds ZNMM

Sunday Sounds: Zing Nederlands Met Me

Sunday Sounds: Zing Nederlands Met Me

zondag 5 augustus 2018

zondag 5 augustus 2018

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 14:00, Hoofdprogramma: 15:00

Entree gratis, reserveren noodzakelijk

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Programma: 
14.00 Tuin open
15.00- 15.30     Zing Nederlands Met Me
15.45- 16.15     Zing Nederlands Met Me
16.30- 17.00     Teve en Serry
17.30 - 18.15    Oscar Harris
18.15- 19.00     Cheyenne Toney 

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! 

Deze editie staat geheel in het teken van Suriname. In de tuin van de Tolhuistuin sluiten we aan bij Sunday Sounds, en houden we een ‘bigi jari’: een echt Surinaams feestje. Een uur lang komen liedjes van Surinaamse artiesten aan bod, onder begeleiding van een voorzanger en pianist Harto Soemodihardjo.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de link bovenaan deze pagina. Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens één anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma