Programma
Meindert

Sunday Sounds: Meindert Talma & WK finale

Sunday Sounds: Meindert Talma & WK finale

Sunday 15 July 2018

Sunday 15 July 2018

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 14:00, Hoofdprogramma: 15:30

3voor12 (mei 2018) over de Meindert Talma Voetbal Show op Here comes the summer (Vlieland): "Slechts ondersteund door een klein keyboardje en een selectie uit zijn obscure voetbalarchief vol prachtige foto’s, filmbeelden en artikelen, brengt Talma een zeer onderhoudende muzikale spreekbeurt over de Nederlandse voetbalgeschiedenis. In zijn onnavolgbare liedjes, vrijwel allen voorafgegaan door droogkomische inleidingen, komen tal van trivialiteiten en onbekende verhalen over voetbalhelden uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis voorbij." 

Edwin Struis in de Nieuwe Revu (januari 2018): "(…) Ik hield m'n hart vast. Moest deze zonderling een voetbalpubliek van zeshonderd man vermaken? (…) Ik had me vergist, bleek een paar uur later. Zijn 'Koning van de kluts' bleek al een regelrechte voltreffer, maar toen moest het hoogtepunt van de avond nog komen. 'Met een stem als een snijbrander wond hij de toeschouwers om zijn vinger' schreef de recensent van Haarlems Dagblad een dag later en zo was het ook. Meindert Talma hoefde daarvoor enkel het refrein van zijn lied over Oekie Hoekema in te zetten." 

Paul Onkenhout in de Volkskrant (juni 2014): "Beter dan 'Ik ben Louis van Gaal' wordt het niet. Een vleug Neil Young, een scheut Jonathan Richman en een portie Fries-Groningse blues en het glas is tot de rand gevuld met een gave song waarin het karakter van de totale mens Louis van Gaal liefdevol en toch ook nietsontziend wordt ontleed. Waarom horen we dit niet de hele dag op de radio? En waarom hebben we Meindert Talma nog niet in VI Oranje of de WK-programma's van de NOS gezien?” 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Meindert Talma
Hqdefault 180712 164442

Ik ben Louis van Gaal

Hqdefault 180712 164442 1

Oekie Hoekema

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma