Programma
Sun kil moon

Sun Kil Moon

Sun Kil Moon

donderdag 21 mei 2020

donderdag 21 mei 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Sun Kil Moon op 21 mei is uitgesteld en vindt nu plaats op maandag 9 november om 20:30 (zaal open: 19:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The May 21st concert of Sun Kil Moon is postponed to Monday, November 9th at 20:30h (doors: 19:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Sun Kil Moon is de band rondom songwriter en producer Mark Kozelek en wordt al jaren geprezen en bewonderd. Uiterst productief als hij is staat de band al tien albums sterk. In welke samenstelling dan ook, de liedjes van Kozelek laten zich vangen in de donkere hoek van het muzikale spectrum; zijn teksten zijn treurig, melancholisch, soms tragikomisch. En altijd expliciet autobiografisch. Zijn meest recente album kwam uit in maart 2019, getiteld ‘I Also Want To Die In New Orleans’. Het werd samen met drummer Jim White en saxophonist Donny McCaslin opgenomen, waardoor ook jazzinvloeden in de instrumentatie terug te horen zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sun Kil Moon
Hqdefault 191017 172321

Carissa

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma