Programma
Sun kil moon

Sun Kil Moon

Sun Kil Moon

zondag 21 februari 2021

zondag 21 februari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Sun Kil Moon op 21 februari 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The February 21st, 2021 concert is cancelled. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Sun Kil Moon is de band rondom songwriter en producer Mark Kozelek en wordt al jaren geprezen en bewonderd. Uiterst productief als hij is staat de band al tien albums sterk. In welke samenstelling dan ook, de liedjes van Kozelek laten zich vangen in de donkere hoek van het muzikale spectrum; zijn teksten zijn treurig, melancholisch, soms tragikomisch. Zijn meest recente album kwam uit in maart 2019, getiteld ‘I Also Want To Die In New Orleans’. Het werd samen met drummer Jim White en saxophonist Donny McCaslin opgenomen, waardoor ook jazzinvloeden in de instrumentatie terug te horen zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sun Kil Moon
Hqdefault 200803 122758

Sun Kil Moon

Carissa

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma