Programma
Inkswel

Summer Dance Forever Basement Sessions

Summer Dance Forever Basement Sessions

dinsdag 21 augustus 2018

dinsdag 21 augustus 2018

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dj: Rob Manga

Summer Dance Forever afterparty in de kelder van Paradiso met tot in de vroege uurtjes de fijnste soulvolle, elektronische dansmuziek. Verwacht een flinke dosis house, disco, boogie funk, broken beat, hiphop en afro.

Summer Dance Forever is een internationaal urban dansfestival in Amsterdam van 14 t/m 22 augustus 2018. Zeven dagen battles, optredens, feesten en meer dan 80 workshops, in de categorieën: house, hiphop, popping, locking, jazz fusion UK style, salsa en meer. Topdansers uit de hele wereld zitten in jury’s en treden op; bezoekers kunnen meedansen (en winnen!), naar crews uit de hele wereld kijken of zich met medebezoekers op de dansvloer uitleven tot diep in de nacht. Kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma