Programma
Sugababes foto LR

Sugababes

Sugababes

dinsdag 19 september 2023

dinsdag 19 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Londense band Sugababes ontstond in 1998 uit zangeressen Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan en brak twee jaar later door met debuutsingle 'Overload'. Sugababes staat bekend om hun herkenbare, originele r&b en popgeluid vol vocale harmonieën. De driekoppige groep scoorde door de jaren heen enorme hits met nummers als 'Freak like Me', 'Round Round' en 'Push the Button' en wordt gezien als een van de meest succesvolle vocale popgroepen uit de Engelse muziekgeschiedenis. In 2004 gaf Sugababes voor het eerst een concert in Paradiso.

In de loop der jaren onderging Sugababes verschillende bezettingswisselingen. Siobhán Donaghy verliet de groep in 2001 en werd vervangen door Heidi Range. Mutya Buena vertrok in 2005 en werd vervangen door Amelle Berrabah. Keisha Buchanan verliet de groep in 2009 en Jade Ewen trad toe als haar vervanger. Sinds 2011 is Sugababes echter weer terug in hun oorspronkelijke bezetting, waarmee de band in september én een voltallige liveband tweemaal in Paradiso te zien is, negentien jaar nadat de band voor het eerst in Paradiso stond.

Line-up

Grote Zaal

  • Sugababes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma