Programma
01 MG 7323a

Stu Larsen + Tim Hart

Stu Larsen + Tim Hart

zondag 5 november 2017

zondag 5 november 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Australische troubadour Stu Larsen is nog altijd reizende. Van Japan, naar Spanje, en weer terug naar “thuisbasis” Australië. In 2010 besloot Larsen om de comfort van een vaste woonplaats achter zich te laten en met zijn gitaar de wereld over te reizen. Vaak vergezeld door bevriende muzikanten, zoals Passenger, verzamelde Larsen verhalen gedurende zijn reizen die terug te horen op zijn nieuwe album ‘Resolute’. Die overigens ook geproduceerd is door labelmaat en reisgenoot Mike Rosenberg (Passenger). Vanavond brengt de reis van Stu Larsen vol melancholieke folk hem naar Paradiso Noord.

Voorprogramma
Tim Hart (Sydney, Australie) is bij velen bekend als de drummer van indie rock formatie Boy & Bear. Vanwege het succes van de band stond zijn soloproject op een laag pitje, tot hij besloot om toch de studio in te duiken en zijn album ‘Milling The Wind’ op te nemen. Geïnspireerd door klassiekers als Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Neil Young en Crosby Stills & Nash maakt Tim een combinatie van soulvolle, melodische en mellow folk. Denk hierbij ook aan Fionn Regan en Sam Amidon. Tim Hart heeft o.a. voorprogramma’s verzorgd voor Sufjan Stevens, Ben Howard en Michael Kiwanuka. Vanavond warmt hij de zaal op voor niemand minder dan Stu Larsen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Stu Larsen
  • Tim Hart
Stu Larsen Youtube

San Francisco

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Tim Hart Youtube Image 2

Tim Hart - Architects

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma