Programma
STRONGBOI

Strongboi

Strongboi

donderdag 29 februari 2024

donderdag 29 februari 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Strongboi in Paradiso is verplaatst naar donderdag 19 september in Bitterzoet. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Statement vanuit de artiest:
"Due to a family emergency we are postponing the shows this week in Brussels and Amsterdam to a later date. All ticket holders will be informed of the new date soon. Love, strongboi"

Strongboi ontstond in Berlijn uit de enthousiaste samenwerking tussen Ziv Yamin en Alice Phoebe Lou. Ze deelden dezelfde lo-fi visie, waarbij ze gebruik maakten van casio keyboards en -toys. Wat begon als een gepassioneerd project tussen twee vrienden, is inmiddels uitgegroeid tot een volledige band. Hoewel die nog altijd haar lo-fi oorsprong eert, variëren de live shows inmiddels van disco dance tot jazzy ballads: alle vormen van expressie zijn geoorloofd. Met drie single releases werd strongboi in 2020 al op de kaart gezet. Nu keren ze terug met hun zelfbenoemde debuutalbum, dat werd opgenomen in hun eigen studio, La Pot.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • strongboi
strongboi

strongboi

cold (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma