Programma
IMG 1587

Stippenlift

Stippenlift

zaterdag 12 februari 2022

zaterdag 12 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 28 december 2021, 23 december 2021 en 20 december 2020. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor deze datum. Tickets zijn niet automatisch geldig voor de extra show op 13 februari, maar omruilen is wel mogelijk. Kaartkopers ontvangen hierover een e-mail.

---

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

  • Programma met zitplaatsen

Stippenlift is het alter ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. 

Op zaterdag 12 februari vindt de verplaatste show van Stippenlift plaats, waarin de emotionele dieptes van alle lockdowns en gemiste kansen van 2020, 2021 én 2022 worden gekanaliseerd in een ode aan de depressiviteit. 250 mensen zijn welkom om gezamenlijk edoch individueel te helen met een duik in de diepte van de ziel, om zo weer sterker boven te komen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Stippenlift
Stippenlift Facade

Stippenlift

De Façade

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma