Programma
IMG 1587

Stippenlift

Stippenlift

Sunday 13 February 2022

Sunday 13 February 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

  • Programma met zitplaatsen

Stippenlift is het alter ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. 

Op zaterdag 12 februari vindt de eerder verplaatste & uitverkochte show van Stippenlift plaats, waarin de emotionele dieptes van alle lockdowns en gemiste kansen van 2020, 2021 én 2022 worden gekanaliseerd in een ode aan de depressiviteit. Om deze ervaring te relativeren en volledig af te sluiten geeft Stippenlift op zondag 13 februari een extra optreden in Paradiso met een (relatief) lichtere stemming: de officiële en eenmalige greatest hits show van Stippenlift. Zo worden de yin en de yang, de zon en de maan, het licht en het duister in de ziel verwend in één weekend.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Stippenlift
Stippenlift Facade

Stippenlift

De Façade

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma