Programma
Still Woozy website 1

Still Woozy

Still Woozy

dinsdag 22 maart 2022

dinsdag 22 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Voorprogramma: 21:15, Hoofdprogramma: 23:59

De concerten van Still Woozy zijn samengevoegd en verplaatst naar een concert in de grote zaal van Paradiso op 21 november 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Still Woozy is het DIY-project van Sven Gamsky. Het schrijven, opnemen en produceren doet hij allemaal zelf in zijn garage. De combinatie van deze doe-het-zelf instelling met elektronische elementen en akoestische geluiden zorgt voor een heel eigen, groovy en laid-back geluid. Het resulteert in psychedelische en dromerige slaapkamerpop van de bovenste plank.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Still Woozy
Op dinsdag 22 maart 2022 geeft Still Woozy een extra concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Still Woozy

Still Woozy - Kenny

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op dinsdag 22 maart 2022 geeft Still Woozy een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Still Woozy

Still Woozy - Rocky

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma