Programma
Stiff web

Stiff Richards

Stiff Richards

donderdag 16 juli 2020

donderdag 16 juli 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:30

LET OP! DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR  EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM
Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met 31 augustus 2020 moeten alle concerten worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
IN ORDER TO HELP PREVENT THE SPREAD OF THE COVID-19 VIRUS, THIS EVENT IS POSTPONED
In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the Dutch Government under advice from the Ministry of Environment and Health (RIVM) has decided to cancel events of 100 or more attendees. Up to and including August 31 2020, all events must be cancelled and rescheduled when possible.Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When the rescheduled dates become clear, information will be sent by email to all ticketholders. Updates on programmes will become available on our website. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.


Stiff Richards:
Uit Melbourne komen deze opgeschoten punkrockers om Paradiso hun rauwe punkrock 'n roll voor te schotelen. Stiff Richards is in Australië al een gevestigde naam die zo in het rijtje Amyl & The Sniffers, Drunk Mums en Cosmic Psychos wordt genoemd. De tweede plaat 'DIG' is net uit en boet nul procent aan kracht in ten opzichte van het titelloze debuutalbum. Het is vanzelfsprekend te noemen dat het materiaal van Stiff Richards uitermate intens vertaald wordt naar de liveshow. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Stiff Richards

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is te koop via de webshop van Paradiso.

Op donderdag 16 juli geeft Stiff Richards een concert in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar en het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020.

Stiff Richards

PEA

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma