Programma
Sticks web

Sticks

Sticks

zondag 19 februari 2023

zondag 19 februari 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper. Hij groeide op in Holtenbroek, een wijk in Zwolle. Hier leerde hij de mensen kennen waarmee hij later Opgezwolle vormde. Sindsdien is hij al meer dan 20 jaar bezig met muziek maken en heeft een discografie die dit reflecteert.

Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze hun populaire 'Colucci Era' album uitgebracht, met als populairste nummer ‘Colucci’.  Na bijna tien jaar keert Sticks zich naar solo en duo werk, onder andere met de alias Dazzled Sticks en nog vaak in samenwerking met Rico, Typhoon, ART en Kubus. In het begin van  2020 bracht Sticks zijn eerste échte solo album uit met de naam ‘STICKmatic'. Hierop volgde het album, ‘Het Mooiste Komt Nu’ in samenwerking met producer Kubus. In januari 2023 wordt Sticks' nieuwe album 'Alles Over Hoop’ verwacht.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sticks
Op 19 februari geeft Sticks een concert in Tolhuistuin. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Sticks

Sticks

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma