Programma
Steve

Steve Smyth

Steve Smyth

woensdag 20 mei 2020

woensdag 20 mei 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar woensdag 21 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Steve Smyth op 20 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 21 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The May 20th concert of Steve Smyth is postponed to Wednesday October 21st. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

De bebaarde Australiër Steve Smyth reist al jarenlang de wereld over en vindt overal inspiratie voor het schrijven van zijn muziek. De wereldburger vertaalt die inspiratie naar harde rock 'n roll nummers als 'Shake It' of 'Get On', maar ook meer intieme ballades als 'Written or Spoken' of 'Paris'. De overeenkomst tussen deze nummers is het prachtig rauwe stemgeluid van Smyth. Zijn laatste plaat 'Exits' nam hij op in Los Angeles, met producers die eerder samenwerkten met Thom Yorke, Beck, The Black Keys en Norah Jones. Binnenkort verschijnt er nieuw werk, een maar liefst vier EP tellende collectie; 'Blood', 'Matches', 'Fractures' en 'Celebration'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  Hqdefault 200302 175825

  Steve Smyth

  Stages

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
  Hqdefault 200302 175825 1

  Steve Smyth

  Shake It

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Cinetol

  Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

  Paradiso Programme

  Programma