Programma
Steve Lacy website

Steve Lacy

Steve Lacy

Friday 15 November 2019

Friday 15 November 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Hoofdprogramma: 01:00

Dit concert is toegankelijk met een SSJ vrijdagticket, een SSJ weekend passe-partout en een SSJ week passe-partout

Het nachtconcert van Steve Lacy in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november is onderdeel van het vrijdagprogramma van Super-Sonic Jazz Festival 2019. De losse kaarten voor enkel het concert van Steve Lacy zijn uitverkocht. De volgende tickets geven ook toegang tot het concert:

- Super-Sonic Jazz Friday ticket (€ 33,00)*
- Super-Sonic Jazz Friday + Saturday (€54,50)*

*Prijs inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap).

##

Gitarist, muzikant, producer en jazzvisionair Steve Lacy brak door als lid van THE INTERNET, waarmee hij in 2015 werd genomineerd voor een Grammy. Naast zijn eigen muziek werkte hij de afgelopen jaren o.a. samen met Kendrick Lamar aan zijn iconische album ‘DAMN.’ en produceerde hij voor Solange, Vampire Weekend en Blood Orange. Ook werkte hij samen met modehuizen Gucci en Louis Vuitton (onder leiding van Virgil Abloh) aan een aantal collecties. Met zo’n indrukwekkend cv zou je bijna vergeten dat Lacy pas eenentwintig jaar is! Afgelopen mei bracht hij zijn sterke eerste soloplaat ‘Apollo XII’ uit, waarop een vernieuwende mix van jazz, soul, R&B en pop te horen is. Dit najaar doet hij met een gelijknamige wereldtournee Paradiso aan met een bijzonder nachtconcert tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2019.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Steve Lacy

Super-Sonic Jazz Festival // Ticket Information

(English below)

Het nachtconcert van Steve Lacy in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november is onderdeel van het vrijdagprogramma van Super-Sonic Jazz Festival 2019. De volgende tickets geven toegang tot het concert:

- Super-Sonic Jazz Friday ticket (€ 33,00)*
- Super-Sonic Jazz Friday + Saturday (€54,50)*
- Super-Sonic Jazz All Days Ticket (€104,50)*
- Steve Lacy at Paradiso (€19,00)*

*Prijs inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap).

Tickets zijn verkrijgbaar via supersonicjazzfestival.com/tickets

---

Steve Lacy's late night concert at Paradiso is part of Super-Sonic Jazz Festival 2019's friday programme. The following tickets give access to the concert:


- Super-Sonic Jazz Friday ticket (€ 33.00) *
- Super-Sonic Jazz Friday + Saturday (€ 54.50) *
- Super-Sonic Jazz All Days Ticket (€ 104.50) *
- Steve Lacy at Paradiso (€ 19.00) *

* Price including service costs, excluding membership).

Seperate tickets for Steve Lacy's show only go on sale Friday, August 23 at 10:00 h. All the other Super-Sonic Jazz Festival tickets are now available via supersonicjazzfestival.com/tickets

Steve Lacy - N Slide

Steve Lacy

N Slide

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma