Steve French

Steve French

Steve French

vrijdag 22 april 2022

vrijdag 22 april 2022

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:30


Entree incl. 2 biertjes

Twee bier, een indie-afterparty en de band Steve French in topvorm. Dat alles voor slechts een tientje. Het moet niet gekker worden. Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van.

Want het is echt waar. Het zit allemaal bij de prijs inbegrepen: Twee consumpties, een band en een party.

Het Amsterdamse gezelschap Steve French schrijft rafelige, nonchalante indierock-anthems rondom de gedachtenspinsels van zanger/gitarist en bandoprichter Cees Paris. Na de opruiende debuutplaat 'Lightning Tiger Running' verschijnt binnenkort opvolger 'Dogs'. De liedjes voelen kwetsbaar, en toch ergens ook wel bevreemdend, als een serie mistige foto’s uit een wegwerpcamera. Die bevlogenheid en impulsiviteit – als een bliksemschicht razend door de hechte Amsterdamse DIY-scene waar Steve French ook onderdeel van is – komt niet meer zo eenvoudig uit de losse pols. Meer inspanning leidt tot een grilliger, meer uitgediept geluid.

Om de avond nóg gezelliger te maken zijn er twee dj's uitgenodigd. Kleingeld en Moogy Maserati draaien door zo lang de situatie dat toelaat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • Steve French
  • Kleingeld (dj-set)
  • Moogy Maserati (dj-set)
Op 22 april geeft Steve French een concert in de Kelder van Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Steve French

Solid Days

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma