Programma
Stella Low Res Pers voorkeur

Stella

Stella

woensdag 20 september 2023

woensdag 20 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

De Amsterdamse indieband Stella sleept je mee door haar wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachten. Ze maken sobere popliedjes met een donker randje en doelgerichte zanglijnen die doen herinneren aan de jaren negentig, met als inspiratiebronnen artiesten zoals Big Thief, PJ Harvey en No Doubt. Stella bestaat uit frontvrouw Tosca van der Waals, haar zus Jasmine van der Waals, Eszl Vooijs en Siera Bos, met bandleden die eerder meespeelden in Loupe, Yasmine en Dakota. Hun eerste EP ‘I love you, fish’ staat voor aankomende herfst op de planning, waarvan ‘Satisfied’ de eerste single is. Een EP met vier, iets te persoonlijke songs over twijfels, Tinderdates en ontsnappen aan de realiteit.

Deze avond presenteert Stella de single ‘I Am Tired’ en ‘Smile’ die wordt uitgebracht onder de Paradiso Vinyl Club. De single is exclusief verkrijgbaar voor leden en enkel deze avond te koop in Paradiso.

Line-up

Bovenzaal

  • Stella

Paradiso Vinyl Club

Tijdens dit concert zal de single ‘I Am Tired’ en ‘Smile’ van Stella worden gepresenteerd, die uitgebracht wordt op 7” wit vinyl. Deze exclusieve vinylsingle komt tevens uit op Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat opkomend Nederlands talent steunt. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen gratis met een vriend(in) naar deze releaseshow. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Stella’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Meer informatie over de Paradiso Vinyl Club? Klik hieronder.

Stella

Stella

Satisfied

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Stella

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma