Programma
Steffen Morrison Website

Steffen Morrison

Steffen Morrison

zaterdag 30 mei 2020

zaterdag 30 mei 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Steffen Morrison op 30 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 7 januari 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

The Steffen Morrison concert on May 30 is postponed to January 7. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. 
We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=============

De Amsterdamse zanger met Surinaamse roots Steffen Morrison brengt met zijn muziek het oude soulgeluid uit de hoogtijdagen van Motown en Stax weer tot leven. Geïnspireerd door artiesten van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye tot de harmonieuze sound van The Crystals, maar ook zeker door de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed, geeft Steffen Morrison een geheel eigentijdse en persoonlijke draai aan classic soul, zonder hierbij ouderwets te klinken.

Morrison werd in 2014 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. In 2016 bracht hij zijn goed ontvangen debuut EP ''Just Another Man'' uit, met hierop de radiohit ''Old Enough to Know Bettter''. In 2018 volgde debuutplaat ''Movin' On'' en in 2019 een uitgebreide theatertournee. 2020 belooft wederom een goed jaar te worden voor de Amsterdamse zanger, met een Nederlandse clubtour én de release van een nieuw album in het verschiet. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Steffen Morrison
Steffen Morrison - Little Bit Longer

Steffen Morrison

Little Bit Longer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma