Programma
Steffen Morrison Website

Steffen Morrison

Steffen Morrison

donderdag 7 januari 2021

donderdag 7 januari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit concert is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Alle kaartkopers ontvangen binnenkort een e-mail met meer informatie.

De Amsterdamse zanger met Surinaamse roots Steffen Morrison brengt met zijn muziek het oude soulgeluid uit de hoogtijdagen van Motown en Stax weer tot leven. Geïnspireerd door artiesten van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye tot de harmonieuze sound van The Crystals, maar ook zeker door de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed, geeft Steffen Morrison een geheel eigentijdse en persoonlijke draai aan classic soul, zonder hierbij ouderwets te klinken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Steffen Morrison
Steffen Morrison - Little Bit Longer

Steffen Morrison

Little Bit Longer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Steffen Morrison - Live

Steffen Morrison

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma