Programma
Stavroz web

Stavroz

Stavroz

vrijdag 6 oktober 2023

vrijdag 6 oktober 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Gentse formatie Stavroz ontsprong in 2011 uit producers IJsbrand De Wilde en Gert Beazar, die toen nog voornamelijk als dj-duo actief waren. Met de toevoeging van gitarist Maxim Helincks en saxofonist Pieter De Meester was het kwartet compleet en zochten ze samen naar ongebaande paden binnen elektronische muziek. Een akoestische en organische liveband, wiens geluid het midden vindt tussen minimal en jazz-house, was het resultaat.

De band gaat inmiddels al meer dan een decennium mee en richtte in die tijd ook eigen label 'Moodfamily' op, waarop o.a. hitsingle 'Gold Town' uitkwam. De track stond maanden op nummer 1 op Beatports 'Electronic Top 100' en was ook te horen in GTA 5. Afgelopen jaar markeerde een nieuwe mijlpaal, toen Stavroz hun debuutalbum 'Mindibu' uitbracht.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Stavroz
Stavroz YT

Stavrov live

Fort Saint Eynard

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma