Programma
St Paul The Brokeb Bones website

St. Paul & The Broken Bones

St. Paul & The Broken Bones

Sunday 24 July 2022

Sunday 24 July 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 10 februari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum.

St. Paul & The Broken Bones is een wervelende achtkoppige retro-soulband uit de Verenigde Staten. Aan het roer staat Paul Janeway, een witte zanger die als kind opgroeide in de gospelkerken van Alabama. Als een prediker beweegt hij nu over het podium, zingt en schreeuwt hij de longen uit zijn lijf en overtuigt zijn publiek met de Southern soul als zijn religie. Samen met zijn ijzersterke liveband, die bestaat uit een gitarist, bassist, drummer, hammond-organist en twee blazers, komt het gezelschap na vijf jaar afwezigheid terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • St. Paul & The Broken Bones
St. Paul & The Broken Bones - Broken Bones and Pocket Change

St. Paul & The Broken Bones

Broken Bones and Pocket Change

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma