Programma
TNO FB event

SSJ x TNO Jazz Club: Jam Session

SSJ x TNO Jazz Club: Jam Session

donderdag 18 november 2021

donderdag 18 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

--

Dit concert maakt deel uit van het Super-Sonic Jazz Festival 2021 en vindt plaats in Paradiso Amsterdam. Toegang is gratis op vertoon van een gratis ticket, die je via deze website kunt bestellen.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Super-Sonic Jazz x The New Originals: Jazz Club Jam Session
Onder de noemer Super-Sonic Jazz x The New Originals Jazz Club: Jam Session vindt op donderdag 18 november in de grote zaal van Paradiso een gratis toegankelijke, XL jamsessie plaats. Een strakke begeleidingsband staat hierbij op de vloer in het midden van de grote zaal, omringd door bezoekers. Tijdens een geïmproviseerde set worden tientallen gastmuzikanten en gastvocalisten uitgenodigd om mee te spelen. Ook bezoekers en amateurmuzikanten zijn welkom om aan te sluiten.

De band staat onder leiding van de talentvolle lokale muzikanten Bnnyhunna (multi-instrumentalist en producer, bekend als soloartiest en van zijn werk met Rimon, Gaidaa en Yung Nnelg) Peter Somuah (jazztrompettist en winnaar Erasmus Jazz Prijs 2021) en Phantom Wizard (producer, componist en muzikant). 

Super-Sonic Jazz & TNO
De Jazz Club Jam Session is het eerste resultaat uit een langdurige samenwerking tussen talentontwikkelingsplatform Super-Sonic Jazz en streetwear-merk The New Originals. Super-Sonic Jazz begon in 2016 als een reeks concerten en clubavonden in Paradiso om de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten een podium te bieden en is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks festival en een onafhankelijk platenlabel. Het eveneens Amsterdamse collectief The New Originals (TNO) werd in 2015 opgericht door Rizky Lasahido, Maru Asmellash en Eben Badu. Het merk heeft zowel nationaal als internationaal succes met hun 'performance clothing for creatives'. Super-Sonic Jazz en TNO hebben een sterke gedeelde visie: het stimuleren van jong creatief talent en het bijdragen aan een vruchtbaar creatief ecosysteem in Amsterdam.

Naast de jamsessie op donderdag 18 november lanceren TNO en Super-Sonic Jazz ter ere van het festival volgende week een exclusief, gezamenlijk ontworpen T-shirt. Ook wordt er eind november een gezamenlijke 7'' vinyl-single uitgebracht via de Paradiso Vinyl Club.

Bestel via deze link een gratis ticket.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bnnyhunna
  • Peter Somuah
  • Phantom Wizard

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma