Spoon6

Spoon + Husky Loops

Spoon + Husky Loops

vrijdag 10 november 2017

vrijdag 10 november 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Spoon is al meer dan twintig jaar één van de meest consistent presterende indierockbands. De groep rond zanger en gitarist Britt Daniel is niet meer weg te denken uit het alternatieve poplandschap. Het nieuwe album ‘Hot Thoughts’ draagt alleen maar bij aan deze gevestigde reputatie. Op dit album doet Spoon een stapje terug, wat ze gelijk weer twee stappen vooruit brengt. Minder gitaar, meer keyboard, maar nog altijd de aanstekelijke riffs en hooks van de charismatische frontman.

Voorprogramma: Husky Loops
Husky Loops combineert hun stevige indierock met een volle bak aan synthesizers. Je hoort elementen uit postpunk, psychedelica, pop en noise in gejaagde nummers als 'Tempo' en 'Fighting With Myself'. Eerder dit jaar verscheen de titelloze debuut EP van deze jonge Italiaanse Londenaren. Als je ze op de afgelopen editie van Lowlands in de volle Lima hebt gezien, dan weet je dat Husky Loops een ongetemde energie en sympathie heeft die ze met speels gemak op het publiek weten over te brengen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Spoon
  • Husky Loops

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma