Paradiso

SPOKEN - DICHTER BIJ DE DICHTER: VERPLAATST NAAR LOCATIE: DE DUIF

SPOKEN - DICHTER BIJ DE DICHTER: VERPLAATST NAAR LOCATIE: DE DUIF

vrijdag 28 mei 2010

vrijdag 28 mei 2010

Het verplaatste programma van 27 april. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres waar ze gekocht zijn.

Let op! Aanvang is met een half uur vervroegd naar 19.30 uur, en het programma is verplaatst naar De Duif, Prinsengracht 754, Amsterdam

Met Manu, Typhoon, Salah Edin, Rico, Jeroen Naaktgeboren, Gijs ter Haar, Unorthadox, GMB, Blaxtar, Seckou (uit België), Marjolijn van Heemstra en Ahab (Kern Koppen) die hun teksten ten gehore brengen zónder de veilige beats.

Spoken - Dichter Bij De Dichter is een spoken word-evenement dat zich onderscheidt door haar wortels in de hiphop te eren, waarbij zowel het publiek als de performers worden uitgedaagd om zich buiten allerlei reguliere kaders te begeven. De line-up staat bol van ervaren hiphop-artiesten die hun teksten zonder de vertrouwde muziek ten gehore brengen. Er is telkens tenminste één publicerende dichter bij. Na afloop van iedere voordracht is er ruimte voor vragen uit het publiek en voor, van tevoren geformuleerde, vragen van een projectiescherm.

Artiesten die tot dusver ‘Spoken- Dichter bij de Dichter’ hebben aangedaan zijn o.a. Rico, Giovanca, Jeroen Naaktgeboren, Djiggy Dje, Bang Bang, Manu, Typhoon, Gijs ter Haar, Rosa Ana, Pete Philly en Blaxtar. Naast deze namen van weleer is er tevens een spot in de line up gereserveerd voor een middels Spoken Radio gekozen aanstormend talent. Hoewel geboren en getogen in Amsterdam, trekt Spoken er in 2010 op uit met een heuse tour van Rotterdam t/m Zwolle!

Spoken Radio is voortgekomen uit het poetryconcert ‘Spoken – Dichter bij de Dichter’ en de twee blijven nauw verbonden. Spoken Radio beluister je elke zondagavond tussen 21.00 en 23.00 op FunX. Presentatie: Manu. Manu werd geboren in 1984 en bracht met zijn oudere broer Neo in 2003 zijn eerste album ‘Verwarring’ uit. In 2004 en in 2005 kwamen opeenvolgend ‘Gouda Spoort Nie...’ en ‘Goudse Snippers’ in samenwerking met GreG en wederom Neo uit. In 2008 brengt Manu met 'De Vloek Op De Overvloed' zijn solodebuut uit. Manu host hij elke zondag tussen 21.00 en 23.00uur Spoken Radio op FunX en staat zijn nieuwe plaat voor 2010 gepland.

Paradiso Programme

Programma