Programma
Paradiso

Spin Off 2016

Spin Off 2016

zondag 10 juli 2016

zondag 10 juli 2016

Let’s get ready to rumble! Het is weer battle time in Paradiso met de Spin Off Finals 2016. De beste dansers van Nederland gaan met elkaar de strijd aan bij de Spin Off, Nederlands langstlopende nationale urban danswedstrijd. Ook als je zelf niet meedoet en 'battelt' is er genoeg te zien en te horen! Zoals de demo van de award winnende hiphop danser Salah (bekend van o.a. France has Incredible Talent, Arabs got Talent, Michael Jackson IMMORTAL World Tour van Cirque de Soleil). 

Er zijn de hele dag battles, seminars, workshops, showcases en meer voor b-boys, poppers, lockers, waackers, hip hop, house dancers en andere liefhebbers. Tussen al het battles en de showcases door is er volop gelegenheid om zelf de dansvloer te rocken!

De battles worden deskundig gejureerd door topdansers uit binnen- en buitenland. De Spin Off dj’s, CutNice, C-Ment, Lucas Benjamin, Nobunaga en Rob Manga, zorgen weer voor de hardste battle breaks en mc’s Steve Maregeno, Patrick Karijowidjojo en Bennie Semil zijn de hosts voor 2016.

Spin Off begint overdag met een programma speciaal voor de jongste generatie dansers met kids battles en workshops. Lloyd Marengo en Bennie Semil zullen een dans en bucket drumming workshop geven die zal uitmonden in één grote straatshow. Naast de finalebattles zijn er nog een aantal bboy en stand-up battles waarvoor op de dag zelf ingeschreven kan worden. Nieuw dit jaar zijn de allstyle crewbattles en de waacking/locking duo battles.
 
Check voor meer informatie: www.spin-off.nu

Paradiso Programme

Programma