Programma
Webversie Speedy Ortiz 7 Credit Shervin Lainez

Speedy Ortiz

Speedy Ortiz

donderdag 29 februari 2024

donderdag 29 februari 2024

In Doka

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

De indierockband Speedy Ortiz begon in 2011 als een solo-project van gitarist en singer-songwriter Sadie Dupuis maar het groeide al snel uit tot een volwaardige band. De band, bestaande uit Andy Molholt, Audrey Zee Whitesides, Joey Doubek en dus Sadie Dupuis, maakt indierock met een poppy randje. Hun nieuwe album ‘Rabbit Rabbit’ is hun meest ambitieuze en uitgebreide plaat nu toe en is geïnspireerd door uiteenlopende thema’s zoals apocalyptische toestanden op de werkplek, magisch-realistische familiedrama's en biografieën van artiesten. Eerder stond Speedy Ortiz in het voorprogramma van rockgrootheden zoals Foo Fighters en Liz Phair.

Line-up

Externe locatie

  • Speedy Ortiz

Gratis met Indiestadpas 2024 - plekken vol

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Op dit moment zitten de aanmeldingen vol. Kun je niet meer komen? Stuur een mail naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Speedy Ortiz

Speedy Ortiz

Ghostwriter

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Speedy Ortiz op Spotify

Route naar Doka

Paradiso Programme

Programma