Programma
Close to Fire banner SO

Special Social Club

Special Social Club

dinsdag 12 december 2023

dinsdag 12 december 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:15, Hoofdprogramma: 19:00

Op dinsdag 12 december organiseert Paradiso in samenwerking met Special Social Club een feestelijke avond vol live muziek, DJs en dansen tijdens de Dinsdagavond in Paradiso (DIP). Een avond die toegankelijk is voor iedereen, waarbij je jezelf kan zijn en waarbij iedereen de grootste lol heeft met elkaar! De vierkoppige indiepopband Close to Fire laat hun zomerse sounds horen met aanstekelijke melodieën en toegankelijke muziek en daarbij zal DJ BOBO de leukste hitjes draaien.

Ontmoet nieuwe mensen, dans erop los of zit lekker aan een tafeltje en geniet van de muziek!

Line up:

 • Live muziek door Close to Fire
 • DJ BOBO en MC Perez

De Special Social Club
Een dansvloer waar iedereen zich veilig en zichzelf voelt, waar je gezien wordt en waar je je even kunt terugtrekken als je dat nodig hebt, waar iedereen naar binnen kan, ongeacht iemand zijn handicap en waar we met zijn allen helemaal los gaan. Dat is De Special Social Club!

De Special Social Club zorgt ervoor dat mensen met een handicap niet beperkt worden om van het leven te genieten! Al 3 jaar organiseren ze de leukste inclusieve en toegankelijke uitgaansfeesten in Amsterdam, Utrecht en in Rotterdam.

Voorzieningen:

 • Rolstoel toegankelijk
 • MIVA toilet
 • Prikkelarme ruimte
 • Mogelijkheid om opgehaald/teruggebracht te worden vanaf Centraal station. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].

Veiligheid & Voorbereiding:
Ben je benieuwd naar de veiligheid en toegankelijkheid en wil je goed voorbereid op weg? Bekijk dan dit document.

Rolstoeltoegankelijkheid:
Wanneer je met rolstoel naar Paradiso wilt komen, ben je vanaf openingstijd welkom via de zijingang. We adviseren je om tien minuten voordat de deuren opengaan aanwezig te zijn bij de zijingang van Paradiso. Deze bevindt zich met je gezicht naar Paradiso aan de linkerzijde van het gebouw en is bereikbaar met een ramp. De helling hiervan heeft een hellingshoek van 7,5 graden en een hellinggetal van 14,1 procent. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, dit geldt altijd.

Tickets en lidmaatschappen worden gelijk bij de zijingang door de receptionist gescand. Eventuele begeleiding heeft geen ticket en lidmaatschap nodig. Verder is er een mogelijkheid om bij de receptionist een sleutel van de personenlift te krijgen. Daarmee zijn het rolstoeltoegankelijke toilet in de kelder en de verschillende ruimtes bereikbaar. De afmetingen van de personenlift zijn: Breedte: 80cm, Diepte: 140cm, Hoogte: 199cm hoog. Max. 375kg

Paradiso heeft lockers die ter plekke, middels QR-code en smartphone te reserveren zijn. Na betaling krijg je van het systeem automatisch een lockernummer. De locker kan zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden en is ook niet altijd op persoonlijke ooghoogte. Wanneer je gebruik wil maken van een locker op eigen ooghoogte, kan deze worden gehuurd bij de aanwezige locker hosts.

Paradiso heeft geen eigen rolstoelen.

Herkenbaarheid:
Heb je vragen tijdens het evenement? Het SSC-team loopt met een herkenbare badge op.

Line-up

Bovenzaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma