Programma
Sparks Paradiso Website

Sparks

Sparks

zaterdag 17 oktober 2020

zaterdag 17 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Sparks 17 oktober 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 31 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Sparks concert on October 17 2020 is postponed to May 31 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

De broers Ron en Russell Mael uit Los Angeles brachten eind jaren ’60 voor het eerst samen muziek uit. Hun grote, internationale doorbraak volgt in 1974 met de hits ‘This Town Ain’t Big Enough For Both of Us’ en ‘Amateur Hour’. De band staat bekend om hun genrefluïditeit: van artrock tot pop, glamrock, synthpop en new wave: Sparks houdt zich niet aan genreregels en heeft het experiment nooit geschuwd. Mede hierdoor, en door het bijzondere voorkomen van de broers, verkreeg de band door de jaren heen een cultstatus: muzikanten als Paul McCartney, Morrissey, Johnny Marr en Joey Ramone spraken meer dan eens hun grote bewondering uit voor de band. Ook tot op heden weet Sparks relevant te blijven: zo vormden ze in 2015 samen met het Britse Franz Ferdinand de supergroep FFS (Franz Ferdinand & Sparks), waarmee ze destijds o.a. op Lowlands te zien waren en een nieuwe generatie fans aan zich wisten te binden. Onlangs bracht Sparks een nieuwe single ‘Please Don’t Fuck Up My World’ uit. Later dit jaar volgt meer nieuwe muziek én een optreden in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sparks
Sparks - This Town Ain't Big Enough For Both Of Us

Sparks

This Town Ain't Big Enough For Both Of Us

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Sparks - Please Don't Fuck Up My World

Sparks

Please Don't Fuck Up My World

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma