Programma
Sounds of change paradiso 2017 website

Sounds of Change presenteert het Pressure Cooker Benefietconcert

Sounds of Change presenteert het Pressure Cooker Benefietconcert

woensdag 15 april 2020

woensdag 15 april 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

CJP / Stadspas: €17,- incl. lidmaatschap en servicekosten

(English info below)

Nederlands: Het programma Sounds of Change op 15 april 2020 is afgelast in verband met het coronavirus. Ticketkopers ontvangen meer informatie per e-mail. 

English: The programme Sounds of Change on April 15th, 2020 is cancelled due to the coronavirus. Ticket holders will receive more information via email.

=============

Line-up: HAEVN - Ruben Hein - Janne Schra - FUSE - Jim van der Zee - Shirma Rouse - Shishani - Omar Ka - Mireille Bittar - Karima el Fillali - Reza Mirjalali - Xander Vrienten - Kaveh Vares - Daniël von Piekartz - Nick Croes - Willem van der Krabben - Veras Khouri

Na een succesvolle LET'S ROCK THE WORLD avond in juni 2017, waar bekende Nederlandse popmuzikanten werden gekoppeld aan internationale muzikanten, is op 15 april Sounds of Change terug in Paradiso. 

In dit benefietconcert gaan zestien nationale en internationale muzikanten in de ‘pressure cooker’. De muzikanten gaan de uitdaging aan om in één dag een nieuwe song of track te componeren. De dag voor het concert ontmoeten alle artiesten elkaar in het Hard Rock Hotel (voorheen Americain) en gaan ze in spannende combinaties aan de slag. Ze mogen desnoods de hele nacht doorwerken, want iedereen blijft slapen. En dan, op 15 april, laten ze het resultaat van deze unieke samenwerkingen horen in de grote zaal van Paradiso.

De opbrengst van deze avond gaat naar Sounds of Change, die de kracht van muziek inzet in vluchtelingenkampen en conflictgebieden in het midden oosten. Op deze plekken trainen ze lokale hulpverleners, docenten en muzikanten om muziek in te zetten in hun werk met (getraumatiseerde) kinderen en jongeren. Ze zijn actief in Libanon, Jordanië, Egypte, de Westbank en Irak.

Line-up

Grote Zaal

  • HAEVN
  • Shirma Rouse
  • Janne Schra
  • Ruben Hein
  • Omar Ka
  • Shishani
Op woensdag 15 april presenteert Sounds of Change het Pressure Cooker Benefietconcert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Sounds of Change

Sounds of Change in Lebanon

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma