Programma
Paradiso

SOULROCK 10 JAAR

SOULROCK 10 JAAR

zaterdag 31 juli 2010

zaterdag 31 juli 2010

Grote Zaal: Sandrien & Carlos Valdes, Luna City Express, Counterpart (live) & Boris Werner. Kleine Zaal: Esther Duiijn, Levon Vincent, Aron Friedman & Jarno. Kelder: Tess is More, Aron Friedman, Frodo & Steven Pieters.

Studio Soulrock is op tournee langs Nederlandse clubs, ter gelegenheid van het tienjarige bestaan. In Paradiso heeft Studio Soulrock dat een line-up om van te watertanden, in alle hoeken en gaten van het gebouw. Levon Vincent vliegt speciaal voor de verjaardag van Studio Soulrock over vanuit zijn thuisbasis New York. Uit Berlijn: Luna City Express, een explosief duo bestaande uit Marco Resmann en Norman Weber. Op verzoek van velen zal Counterpart (Dimi en Jeroen) een heuse live-set draaien. Gedurende de nacht zijn er nog veel meer artiesten te bewonderen; Carlos Valdes, Sandrien, Boris Werner, Esther Duijn, Aron Friedman, Jarno, Tess is More, Frodo en Steven Pieters.

Soulrock werd tien jaar geleden opgericht als flyer- en promotiebedrijfje. In 2010 is Soulrock officieel veranderd in Studio Soulrock en is het behalve promotiebedrijf een platenlabel voor elektronische muziek en een boekingskantoor. Studio Soulrock organiseert feesten als Crackhouse, Pixel, Costa del Soul, Vinyl People, Vreemd en het nieuwste kindje: Rotate.

Paradiso Programme

Programma