SOR artwork

Sor - 22:00 uur

Sor - 22:00 uur

20 mei 2021

20 mei 2021

Paradiso

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: dit concert is verplaatst naar 30 juli 2021 om 22:00 uur. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De 23-jarige rapper, beatmaker en schrijver sor (Rosario Mussendijk) is al een tijdje bekend als een van de creatieve breinen achter de Amsterdamse hiphopgroep Black Acid. De jonge artiest heeft echter een bijzonder levensverhaal: in 2018 verloor hij plotseling een groot deel van zijn gehoor. Dramatisch, voor iemand die professioneel bezig is met muziek. De precieze oorzaak bleef onbekend, maar het dwong sor om positief en creatief te blijven denken en om uit te vinden wat wel kan. Veel, bleek later: hij bracht via Noah’s Ark zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Phonak’ en opvolger ‘Professor’ uit, hij geeft les op de Herman Brood Academie én wordt door kenners genoemd als een van de grootste hiphopbeloftes voor de toekomst. 

Support: Dashaeno, Smitty, Damn Damy

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • sor

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via onderstaande link.

sor - Studiosessie | 101Barz

sor

Studiosessie | 101Barz

sor - eastwest

sor

eastwest

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma