Programma
Sophie Straat cropped

Sophie Straat's Protestfest 3

Sophie Straat's Protestfest 3

zaterdag 10 mei 2025

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 18:00, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 18:30

Ticket € 25,70

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Na het succes van de eerste en tweede editie van Sophie Straat's Protestfest in 2023 en 2024 keert de Amsterdamse volkszangeres in 2025 terug naar Paradiso voor Protestfest III. De opbrengst van het festival, wat plaatsvindt in alle zalen van Paradiso, wordt volledig gedoneerd aan een goed doel. Protestfest III omvat niet alleen haar eigen optreden, maar ook bijdragen van verschillende gastsprekers en -artiesten. Daarover volgt in een later stadium meer informatie.

Sophie Straat
De Amsterdamse protestzangeres Sophie Straat bracht in 2023 debuutplaat 'Smartlap Is Niet Dood' uit; een album vol eigentijdse, geëngageerde smartlappen. Sophie bezingt sociaal maatschappelijke problematiek en thema’s als seksisme, racisme, ongelijkheid en machtsmisbruik. Van straatintimidatie tot mansplaining en de vertrutting van de stad.

Line-up

Grote Zaal

  • Sophie Straat

Bovenzaal

  • TBA

Kelder

  • TBA
Sophie Straat

Sophie Straat

Mooier als je lacht

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma