Programma
Protestfest banner

Sophie Straat's Protestfest 2

Sophie Straat's Protestfest 2

Friday 7 June

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 18:00, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 18:30

Ticket € 25,50

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Na het succes van de eerste editie van Sophie Straat's Protestfest in 2023 keert de Amsterdamse volkszangeres in 2024 terug naar Paradiso voor Protestfest II. De opbrengst van het festival, wat plaatsvindt in alle zalen van Paradiso, wordt volledig gedoneerd aan Palestina. Protestfest II omvat niet alleen haar eigen optreden, maar ook bijdragen van verschillende gastsprekers en -artiesten. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt.

Sophie Straat
De Amsterdamse protestzangeres Sophie Straat bracht in 2023 debuutplaat 'Smartlap Is Niet Dood' uit; een album vol eigentijdse, geëngageerde smartlappen. Sophie bezingt sociaal maatschappelijke problematiek en thema’s als seksisme, racisme, ongelijkheid en machtsmisbruik. Van straatintimidatie tot mansplaining en de vertrutting van de stad. 

De volledige opbrengst van Protestfest II wordt gedoneerd Stichting Plant een Olijfboom. De stichting biedt ondersteuning aan mensen in nood in Gaza, met o.a. voedsel, kleding, dekens en medische hulp. 

Line-up: Sophie Straat, Ikraaan, Phantom Wizard, Chibi Ichico, Kourosh, Ontaard, The House of Hopelezz, Néna 
Talks: Mieke Megawati, Mitchell Esajas
Expositie: Waterworks of Money - Carlijn Kingma
Tattoos: Mvttys

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sophie Straat

Bovenzaal

  • TBA

Kelder

  • TBA
Sophie Straat

Sophie Straat

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma