Programma
SATG2

Sophie and the Giants

Sophie and the Giants

vrijdag 22 september 2023

vrijdag 22 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit concert is afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie. 

Statement vanuit de band:

hi freaks 🦋

i have some sad news…

i have to postpone my little headline tour as things are becoming a bit crazy rn. I have so many new commitments, including recording more music that unfortunately can’t be put off and I have to keep moving and adapting to everything coming my way. I’m so grateful to everyone who bought tickets and you will of course get refunds and I will make it up to you in the best way possible.

i’m so sorry to do this 💙

sophie xx

“Als je jong bent, denk je dat je weet hoe de wereld werkt. Maar dat weet je fucking helemaal niet.” Sophie And The Giants is een mondig viertal uit Sheffield met Sophie Scott als indrukwekkende frontvrouw. Het kwartet haalt naar eigen zeggen inspiratie uit bands als PJ Harvey, Caroline Polachek, Radiohead en Blondie. Sinds 2017 bouwen ze stilletjes aan hun succes, maar de doorbraak kwam met de single 'Hypnotized' in 2020. In samenwerking met Duitse producers Purple Disco Machine schoot de band in de spotlight met inmiddels meer dan 200 miljoen streams. Na een hit met dat formaat is het hek van de dam en is de wereld overtuigd van de hooks, bijpassende vocals en teksten die je aandacht vasthouden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sophie and the Giants

Sophie And The Giants

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma