Programma
Sophia 12 3 colour Philip Lethen com

Sophia

Sophia

zondag 16 mei 2021

zondag 16 mei 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Sophia op zondag 16 mei 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

NL: Dit is het verplaatste programma van 12 mei en 8 december. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of May 12th and December 8th. Tickets bought for the original date are valid for this date.

Sophia is de band rondom singer-songwriter Robin Proper-Sheppard. Voordat hij Sophia formeerde, zat hij in de band The God Machine. Toen de bassist van die groep zeer plots overleed, kwam ook aan The God Machine abrupt een einde. Robin Proper-Sheppard was van plan nooit meer muziek te maken. Enkele vrienden overtuigden Proper-Sheppard om toch weer terug de studio in te gaan en dit resulteerde in het eerste album van Sophia; ‘Fixed Water’ (1996). Beklemmende melancholieke nummers met onverwachte songstructuren en de bezwerende stem van Robin Proper-Sheppard. Een nieuw album 'Holding On / Letting Go' is onderweg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sophia

Reprise

Op zondag 16 mei geeft singer-songwriter en gitarist Sophia een concert in Bitterzoet. Kaarten zijn hier verkrijgbaar

Sophia

Signs

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma