Programma
Paradiso

SONIC ACTS THURSDAY - DEEP SPACES

SONIC ACTS THURSDAY - DEEP SPACES

donderdag 25 februari 2010

donderdag 25 februari 2010

Sonic Acts brengt met de dertiende editie van het festival van 25 t/m 28 februari 2010 een ode aan de ruimtelijke poëzie.

De openingsavond Deep Spaces voert de bezoeker langs een keur aan audiovisuele ervaringen. Ruimtes van geluid, van licht, van rook en lasers: Zink weg in de klanktapijten van geluidstovenaar Thomas Köner terwijl zijn collega Jürgen Reble je meevoert op een visuele tocht door de donkere materie van zijn alchemistische chemogrammen; Haswell & Hecker voeren hun radicale UPIC Diffusion Session uit met oneindig extreem geluid en een overdosis aan lasers; de godfather van de electro akoestische improvisatie Keith Rowe vormt een gelegenheidsalliantie met het excentrieke Noorse Streifenjunko en wordt visueel bijgestaan door de hypnotiserende beelden van Kjell Bjorgeengen; Monolake en Tarik Barri nemen je uiteindelijk mee op een audiovisuele tocht door hun surround universum. Verder zullen een aantal zeer bijzondere filmische werken vertoond worden van onder meer Fred Worden, Makino Takashi en Lis Rhodes.

Voor meer info zie: www.sonicacts.com

Het boek "The Poetics of Space" en de t-shirts van Sonic Acts zijn verkrijgbaar in de Paradiso Winkel. Bezoek de winkel via www.paradiso.nl/winkel


Paradiso Programme

Programma