Programma
Paradiso

SONIC ACTS SATURDAY - ACOUSTIC SPACES

SONIC ACTS SATURDAY - ACOUSTIC SPACES

zaterdag 27 februari 2010

zaterdag 27 februari 2010

Sonic Acts brengt met de dertiende editie van het festival van 25 t/m 28 februari 2010 een ode aan de ruimtelijke poëzie.

Opnames van onweersbuien, opstijgende vliegtuigen, gefragmenteerde stadsgeluiden, zingende woestijnen, geluid van onder de grond en onder water: Een vier uur lang programma gewijd aan uiteenlopende benaderingen van soundscape compositie door verschillende generaties componisten en musici – van acoustic ecology tot extreme field recording. De ruimtelijke aspecten van geluid staan centraal in de composities, de ruimte wordt  hoorbaar gemaakt, gebruikmakend van ruimtelijke speaker-opstellingen en multichannel sound. Een intense luisterervaring in een donkere zaal. Met optredens van onder andere Annea Lockwood, Jacob Kirkegaard, Barry Truax, BJ Nilsen, Eric La Casa, Gilles Aubry, Hildegard Westerkamp, Ji Youn Kang, Alo Allik en Kees Tazelaar.

Voor meer info zie: www.sonicacts.com

Het boek "The Poetics of Space" en de t-shirts van Sonic Acts zijn verkrijgbaar in de Paradiso Winkel. Bezoek de winkel via www.paradiso.nl/winkel


Paradiso Programme

Programma