Programma
Someone website

Someone - Tuin Sessie inclusief diner

Someone - Tuin Sessie inclusief diner

donderdag 6 augustus 2020

donderdag 6 augustus 2020

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op donderdag 6 augustus geeft Someone een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Someone
Someone is de naam waaronder multi-disciplinaire artiest Tessa Rose Jackson muziek en kunst uitbrengt. Op 19 juni 2020 verscheen haar debuut-plaat ‘ORBIT II’, een muzikale reis naar de sterren waarin ze de kleinste, intiemste verhalen vertelt door middel van grootse beeldspraak, funky grooves en psychedelische synthesizer klanken. Voor de fysieke release van ORBIT II maakte Someone nog iets extra’s. Deze bevat namelijk, naast de op blauw vinyl gedrukte plaat zelf, vijf kunstwerken die tot leven komen in Augmented Reality met gebruik van een smartphone app. Hiermee verweeft Someone haar passie voor kunst en muziek volledig samen tot één totaalpakket. Live speelt ze met haar vijfkoppige band vaak met begeleiding van kleurrijke visuals - ook van haar eigen hand - maar op 6 augustus brengt Someone het weer even helemaal terug naar de kern: kleine, persoonlijke verhalen vertellen. In duo formatie brengt zij haar songs ten gehore, extra intiem, in de prachtige Tolhuistuin.

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Someone

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma