Programma
Soley 2020

Sóley

Sóley

donderdag 11 februari 2021

donderdag 11 februari 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Sóley is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 12 november 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een voucher/restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
The Sóley concert is postponed to Friday November 12th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. If you are unable to attend on the new date, it is possible to return your ticket(s) to receive a refund. All ticket buyers will receive an e-mail with refund details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

Line-up

Bitterzoet

  • Sóley

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma