Programma
Q0 A6558

Sol Heilo + Flecha Moon

Sol Heilo + Flecha Moon

vrijdag 9 maart 2018

vrijdag 9 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Ze heet eigenlijk Solveig Heilo, maar wij mogen haar Sol noemen. De Noorse is bekend als lid van het vrouwenkwartet Katzenjammer, de band die na drie succesvolle albums en een wereldtour besloot een break te nemen. Met die nieuwe vrijheid op zak kon Sol haar solocarrière van de grond krijgen en het resultaat is haar eerste album ‘Skinhorse Playground’, welke in oktober verschijnt. Voor dit album heeft ze niet zo veel hulp nodig gehad, aangezien ze zelf gitaar, trompet, harp, banjo, fluit, accordeon en percussie speelt. Naast de extraverte live-performances die we gewend zijn van Katzenjammer, durft de alleskunner ons nu een kijkje te bieden in haar leven, met wat persoonlijkere nummers.

Voorprogramma: Flecha Moon
Flecha Moon speelt mystieke folkpop, op een eigen en intuïtieve manier. Haar stem is betoverend en weldadig. Met engelachtige vocalen en dromerige klanken. Warm, melodieus en integer. Voor liefhebbers van Joanna Newsom, Angus & Julia Stone, Regina Spektor en Björk.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sol Heilo
  • Flecha Moon
Q0 A6555

All The Lost People

Maxresdefault 18 180228 151427

Flecha Moon - 'Paradise'

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma