Programma
SOJA band 2023 lowres

SOJA

SOJA

Tuesday 27 June 2023

Tuesday 27 June 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Het Amerikaanse achtkoppige collectief SOJA is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste rootsreggae bands ter wereld. SOJA, afkorting voor Soldiers Of Jah Army, heeft met hun meest recente album een Grammy gewonnen, heeft miljoenen volgers online en speelt headlineshows op ieder continent. Hoewel er veel tijd is verstreken en de band groter is geworden, willen ze de hechte gemeenschapssfeer blijven uitdragen van hun begintijd in een kleine kelder in Washington. De plek waar ze hun eerste muzikale ideeën uitwisselden en hechte vriendschap ontstond. Op hun laatste album ‘Beauty in the Silence’ werkten ze samen met bekende namen uit de reggae wereld zoals UB40, Slightly Stoopid, Stick Figure en Dirty Heads. SOJA mocht voor deze plaat de Grammy 'Best Reggae Album' in ontvangst nemen.

Line-up

Grote Zaal

  • SOJA
SOJA Beauty In The Silence lowres

SOJA - Still You

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma