Programma
Sofie Royer

Sofie Royer

Sofie Royer

donderdag 8 december 2022

donderdag 8 december 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is verplaatst naar Tolhuistuin in plaats van Toekomstmuziek. Het is samengevoegd  Volg deze link voor meer informatie. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Indiestadpasaanmeldingen ook.

Voor haar tweede album 'Harlequin' heeft de veelzijdige artiest en singer/songwriter Sofie Royer zowel een popalbum als een dramaturgische analyse van haar eigen verbeelding geproduceerd. Harlequin exposeert de passie van de Weense voor de opera- en ballettradities van haar geboortestad en de barokke lyriek van cabaret. Haar debuutalbum 'Cult Survivor' werd geïnspireerd door pop-excentriekelingen als Gary Wilson, Todd Rundgren en Serge Gainsbourg, maar 'Harlequin' gaat veel verder terug in de tijd, met samples uit het circus en de hofnar. Vermengd met een vleugje van haar heimwee naar vroege reality-televisie en American Mall Punk subcultuur, resulteren de nummers in een montage van eigenaardige personages, lokale instellingen en mysterieuze chronologieën.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sofie Royer

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Hqdefault 221027 213639

Sofie Royer

Baker Miller Pink

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma