Programma
274728024 10160506725588338 930610708729996009 n

Sofi Tukker + J. Worra

Sofi Tukker + J. Worra

Monday 12 September 2022

Monday 12 September 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Voor dit concert is een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Het kleurrijke Amerikaanse elektronische duo SOFI TUKKER bestaat uit - jawel - Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan Brown University in 2014. Tucker was dj en een zeer getalenteerde basketballer en Sophie een eigenzinnige singer-songwriter met interesse in West-Afrikaanse dans en Braziliaanse muziek. Ze besloten om hun krachten te bundelen en twee jaar later werd hun Portugees-Engelse debuutsingle 'Drinkee' een grote internationale hit en zelfs genomineerd voor een Grammy. SOFI TUKKER staat sindsdien garant voor vrolijke elektronische pop en house, dansbare liveshows vol energie en optredens van festivals van Lowlands tot Tomorrowland. In september komt SOFI TUKKER terug naar Paradiso in het kader van hun WET TENNIS tournee, wat een acroniem is voor 'when everyone tries to evolve, nothing negative is safe' en tevens de titel is van hun tweede album die dit voorjaar het levenslicht ziet.

Support act: J. Worra
Dansers: Bob's Dance Shop

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sofi Tukker
  • J. Worra
  • Bob’s Dance Shop
SOFI TUKKER - Original Sin

SOFI TUKKER

Original Sin

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma