Programma
Paradiso

Soep van de Dag

Soep van de Dag

maandag 6 juni 2016

maandag 6 juni 2016

6 juni wordt er een heerlijk buffet aan artiesten geserveerd, met voor ieder wat wils: van harde, pittige rock, tot prachtige, subtiele noten en alles daartussenin. Het muzikaal buffet wordt geopend om 20:00 uur en in totaal zullen er vijf gangen worden opgediend.

Linke Soep Artist Management
Een jonge onderneming van Rookie Entertainment, gevestigd in Haarlem. Tijdens dit evenement komen alle artiesten in actie en worden nieuwe talenten aan je voorgesteld.

Line-up: The Carpet Pilots, Tony Clifton, John-Lewis Cabot, PLINT en Loose Air.

The Carpet Pilots
The Carpet Pilots is een Nederlandse Alternative Indie-rock band afkomstig uit Amsterdam. De band bestaat uit 5 jonge getalenteerde muzikanten en is opgericht in 2013. The Carpet Pilots hebben meer dan genoeg live ervaring weten op te bouwen door te spelen in venues als Grote zaal Paradio, de Melkweg, het DeLaMar theater, de Sugarfactory en tevens andere populaire evenementen als A day at the park, Rollende Keukens en Magneet Festival. Met het volwaardige repertoire dat zij hebben weten op te bouwen, de catchy zanglijnen en eigenzinnige gitaar rifjes zorgen The Carpet Pilots er voor dat het dak er af vliegt!

Tony Clifton
Jezelf vernoemen naar een slechte komiek die al een alter ego op zichzelf was. Als je hier de humor van inziet, dan begrijp je wat deze gasten willen: pretentieloze vette garage rock’n roll muziek maken en in een busje langs de kust toeren. Veni, Vidi, Fuck the world!

John-Lewis Cabot
De Zaanse John-Lewis Cabot is een singer-songwriter in de meest prettige zin van het woord. Zijn nummers zijn een samensmelting van blues, folk en jazz met een snufje funk. Bij z'n optredens is er niet alleen ruimte om achterover te zitten en te genieten, maar ook het wagen van een dansje en het mee-blèren van catchy melodietjes behoren tot de mogelijkheden.

PLINT
De band Plint is een pop/rock trio uit Amsterdam. In hun songs hoor je sterk de invloeden terug van The Strokes en Arctic Monkeys. De dansbare drumpartijen, strakke gitaarlijnen en de mix van stevige rocksongs met goed doordachte teksten. Alle ingrediënten om een onvergetelijk optreden neer te zetten.

Loose Air
Deze uit Haarlem afkomstige band wordt sterk geïnspireerd door rauwe hiphop-beats en soulmuziek. Bereid je voor op een energieke live performance waarbij je wel moet bewegen. De 5-koppige band timmert sinds 2015 aan de weg en heeft ondertussen genoeg eigen werk om de podia in Nederland te betreden. Spread the word.

Paradiso Programme

Programma